Shopping Cart

✔ Voor 16:00 besteld volgende dag geleverd

✔ Boven 59 Gratis verzending en België boven 89,- euro gratis verzending!

Text/Language widget

Welkom op Mesaproducts.nl DE lijm leverancier voor de consument en groothandel!

Lijm, secondelijm, glaslijm kopen?


Logo Mesa Products
Supersnelle levering

Mesaproducts.nl. Al 25 + jaar uw lijmspecialist. Voor ELK lijm probleem hebben we een oplossing!

Industrielijm, secondelijm, epoxylijm, glaslijm, elektrolijm etc. Mesaproducts.nl

Mensen denken vaak dat er veel verschillende soorten lijm zijn. Dat is natuurlijk ook wel zo, alleen bestaat er in ieder geval geen verschil tussen secondelijm en industrielijm, (het enige verschil is de zuiverheid van de lijmen, hoe minder oplosmiddel hoe beter de kwaliteit) terwijl je ditzelfde soort lijm wel onder de twee verschillende namen aan zult treffen in de winkel en bij de bouwmarkt. Deze soort lijm wordt in elk huishouden gebruikt en de veelzijdigheid van de lijm maakt het mogelijk om het voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Onder andere deze lijmen vindt u bij Mesaproducts.nl:

Bekijk ons assortiment voor alle andere soorten lijmen binnen het assortiment van Mesaproducts.

De eigenschappen van de Mesa industrie en secondelijm

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Mesa lijmen is dat je te maken hebt een zuivere lijm. Deze soort lijm zal niet uitdrogen, al helemaal niet wanneer deze in de originele verpakking wordt bewaard. Een tip is om de lijm te bewaren in de vriezer. Daar heeft de lijm geen kans op uitdroging en hier blijven ze altijd vloeibaar. Houd er wel rekening mee dat de lijm wel weer op kamertemperatuur dient te komen voor het goed kan worden gebruikt. Dit soort lijm kan worden toegepast op verschillende soorten materialen. Of het nou gaat om hout, papier of plastic. De lijm hecht goed aan op al deze materialen en is ook duurzaam omdat het ook in verloop van tijd goed blijft aanhechten.

De geschiedenis van de lijm

Alhoewel we deze soort lijm op dagelijkse basis gebruiken, was dat niet altijd zo geweest. De Mesa lijm werd voor het eerst geïntroduceerd in het jaar 1991, op een autobeurs. Dat was niet meteen het jaar van de uitvinding van de lijm, omdat het al sinds het jaar 1958 werd gebruikt. In het jaar 1991 was de lijm nog helemaal niet voor consumenten te koop. In de vliegtuigindustrie werd het ook gebruikt en de lijm was onwijs duur. Steeds meer mensen sprak deze snelwerkende lijm wel aan, dus werd er gekeken naar de mogelijkheden om de toepassingen van de lijm verder te onderzoeken en te kijken naar de mogelijkheden om de lijm op de markt te brengen voor consumenten. Niet veel later was dit gelukt en daardoor hebben we nu allemaal de mogelijkheid om gebruik te maken van deze zuivere en krachtige lijm. Het assortiment lijm binnen deze categorieën  is dan ook zeer uitgebreid. Zo kan er een verschil zijn in kracht waardoor de toepassingen nader worden verklaard. Een ding is zeker, met deze soorten lijmen zorg je ervoor dat alles goed vastgekleefd zit zodat je geen andere bevestigingsmaterialen meer nodig hebt.

Mesaproducts DE lijmspecialist, een lijmwinkel die al meer dan 25 jaar actief is online!

Nederland: Bestellingen boven de € 59,00 worden gratis verzonden,
Onder de €39,95 verzendkosten met Tracktrace €4,95.

Belgie:
Bestellingen boven de €89,00 worden gratis bezorgd met tracktrace, onder de €89,00  Verzendkosten met tracktrace € 9,75 (24 uurs levering).

@Copyright 2001-2023 Mesaproducts.nl

error: Beveiligde content !!
Vragen?